HTML

Hunvald Györgyért

Erzsébetváros sorsának jobbításában érdekelt polgárok, civilek, dolgozók blogja Hunvald Györgyért.

Friss topikok

  • Palást: A " független " ügyészség és a jobboldali sajtó együttműködése sajnos teljesen nyilvánvaló. Az üg... (2011.05.14. 11:48) Jövőbe látott a Magyar Nemzet
  • Palást: Hunvald György volt polgármesterünknél a Fővárosi Bíróság az érthetetlenül hosszú és kegyetlen - ... (2011.05.14. 11:24) Nyilatkozat

Linkblog

Archívum

Egy város várja vissza polgármesterét. | hunvaldert@gmail.com

2009.04.21. 20:24 Hunvaldért

Nyilatkozat

Címkék: hunvald

Erzsébetváros sorsának jobbításában érdekelt polgárok, civilek, dolgozók az alábbi nyilatkozatot tesszük:

1. Nem feltételezzük és nem hisszük, hogy Hunvald György polgármesterünk csaló.

2. Hunvald György sokat tett kerületünk fejlődéséért, a bajbajutottak megsegítéséért.

3. Tisztelettel kérjük a Bíróságot, hogy adja vissza nekünk a polgármesterünket és gyermekeinek az apát. Tegye lehetővé, hogy Hunvald György szabadlábon bizonyíthassa ártatlanságát!

4. A Köztársaság Elnökéhez fordulunk egyben, hogy vizsgálja meg, nem állnak-e egyéni gazdasági vagy politikai érdekek Hunvald György meghurcolásának hátterében.

Ha csatlakozna mozgalmunkhoz, jelezze a hunvaldert@gmail.com - on!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvald.blog.hu/api/trackback/id/tr151078773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palást 2011.04.14. 17:36:28

Tökéletesen egyetértek a nyilatkozat tartalmával.Mindent elkövettem, minden lehetséges hatóságot ( Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa,Alkotmánybíróság, Fővárosi Bíróság, Legfelsőbb Bíróság,Központi Nyomozó Hivatal, Legfőbb Ügyészség, Köztársasági Elnök ) írásban kértem, hogy helyezzék szabadlábra Hunvald Györgyöt, s enyhítsenek az érthetetlenül drasztikus, legszigorúbb kényszerintézkedéseken, melyeket polgármesterünk ellen hoztak. Hunvald Györgynek írt leveleimet a Központi Nyomozó Főügyészség bontatlanul visszaküldte címemre. Miután teljesen nyilvánvalóan a vádban szereplő ingatlaneladások miatt anyagi kár nem érhette az önkormányzatot, Hunvald György meghurcoltatása igazságtalan, s a független magyar bíróság feladata, hogy végre Hunvald György, illetve védőjének ellenbizonyítási kérelmét részletesen megvizsgálja, s annak alapján mentesítse személyét minden vád alól. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy Hunvald Györgyöt teljes erkölcsi és anyagi kártérítés illesse meg a történtekért.

Palást 2011.05.14. 11:24:17

Hunvald György volt polgármesterünknél a Fővárosi Bíróság az érthetetlenül hosszú és kegyetlen - legszigorúbb kényszerintézkedéssel párosult - előzetes letartóztatását tegnap megszüntette és lakhelyelhagyási tilalom mellett végre hazaengedte családjához, Feleségéhez és négy gyermekéhez. A Fővárosi Bíróság mindezt tette annak ellenére, hogy Vattamány Zsolt polgármester újabb alaptalan feljelentéseket tett az ügyészség felé Hunvald György ellen. Célja nyilvánvalóan az volt, hogy a volt polgármesterünk továbbra is előzetes letartóztatásban maradjon. A Fővárosi Bíróság azonban nem ügyészség! A Fővárosi Bíróság nem enged azon ügyészségi nyomásnak,mely szerint az ügyészségi vádiratot a bíróság nem módosíthatja, nem bírálhatja felül. A Fővárosi Bíróság ugyanis függetlenül működik, egyedül a törvénynek van alárendelve. S nagyon úgy tűnik, hogy az egész Hunvald perben - Hunvald György védekezésének igazságtartalmát fogja a bíróság megállapítani- és mentesíteni fogja személyét az ügyészi vádak alól. Az érdekes csak az, hogy azok a médiák, akik reggeltől-estig harsogták Hunvald György előzetes letartóztatását, s rendszeresen bemutatták jó kampányfogásként bilincsben és pórázon való vezetését, most sunyi módon csak igen szűkszavúan tudósították a Fővárosi Bíróság döntését.Szégyellhetik is magukat!
süti beállítások módosítása